BEST CLEAN

Εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και υγιεινής, για κάθε οικιακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία της και ακολουθώντας τα πλέον επικαιροποιημένα πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών της, η εταιρεία επενδύει συνεχώς τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές και εξοπλισμό, όσο και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της. Στόχος μας, να σας χαρίσουμε, ένα περιβάλλον ασφάλειας και υγιεινής, απαλλαγμένο από κάθε δυνητικό κίνδυνο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας. Έχοντας διαμορφώσει ένα σύγχρονο και πλήρως ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα, πλαίσιο συνεργασίας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια, τόσο στις συνήθεις ή και έκτακτες ανάγκες καθαρισμού, όσο και στις πάγιες, που απαιτεί κατά κύριο λόγο, ένας επαγγελματικός χώρος.

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για:

Οικίες

Πολυκατοικίες

Οργανισμούς

Γραφεία

Καταστήματα

Δήμους

Ξενοδοχεία

Βιοτεχνίες

Βιομηχανίες

Οι Υπηρεσίες Μας

Με εμπειρία 14 ετών και περισσότερες από 1.000 παρεμβάσεις καθαρισμού σε αντίστοιχο αριθμό κτιρίων, η εξειδίκευσή μας στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής δεν επιδέχεται αμφισβήτησης! Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες προτάσεις διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών από το χώρο των καθαριστικών προϊόντων, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αντεπεξέρχεται πάντα με αμεσότητα, ταχύτητα και πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας. Στόχος μας να σας προσφέρουμε με συνέπεια, κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες γενικών και βιολογικών καθαρισμών, σεβόμενοι απόλυτα το χώρο αλλά και το χρόνο σας!

Εφαρμόζοντας όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας για εργασία σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, φροντίζουμε ώστε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, μέσα από ένα ποιοτικό πλαίσιο που διασφαλίζει και το υψηλό επίπεδο της εργασίας του αλλά και την ασφάλεια της επιχείρησής σας έναντι οποιουδήποτε δυνητικού κινδύνου κατά τη διάρκεια των εργασιών. Με προσωπικό εκδεδυμένο με προδιαγραφές HACCP, με εκπαίδευση σε θέματα ασφαλείας στη βιομηχανία και μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό βιομηχανικών χώρων, στην BEST CLEAN είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τις πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες καθαρισμού των χώρων, των υλικοτεχνικών υποδομών και των μηχανημάτων, κάθε βιοτεχνίας και βιομηχανίας. Όλα τα παραπάνω, επίσημα, αξιόπιστα και με απόδοση του φακέλου με τα MSDS των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν (Material Safety Data Sheet), ώστε να συμπεριληφθούν στο φάκελο πιστοποίησης (HACCP).

Στην BEST CLEAN καλύπτουμε όλο το φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού, ανταποκρινόμενοι ακόμη και σε έκτακτες περιπτώσεις που δεν εντάσσονται στο σύνηθες φάσμα των αναγκών σας και που δυστυχώς, δεν αποτελούν την πιο ευχάριστη πλευρά της επαγγελματικής μας δραστηριοποίησης, καταδεικνύουν όμως το υψηλότατο επίπεδο της εξειδίκευσής μας σε πάσης φύσεως καθαρισμούς, όπως:

 

3.1 Καθαρισμοί καμένων οικιών

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απορρύπανση χώρων που έχουν πληγεί από πυρκαγιά ή άλλο φυσικό φαινόμενο. Τα συνεργεία μας είναι σχεδόν τα μοναδικά στην Εύβοια και Βοιωτία που σας προσφέρουν τη συγκεκριμένη εξειδικευμένη υπηρεσία!

 

3.2 Καθαρισμός χώρων μετά από θάνατο - φόνο - αυτοκτονία

Γνωρίζοντας σε βάθος όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν και πάντα σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να μη διαταραχθεί η έρευνα και το έργο τους, φροντίζουμε για την αποτελεσματική απολύμανση και απόσμηση του χώρου. Στόχος μας να παραδώσουμε στην οικογένεια του εκλιπόντα, ένα χώρο που θα φέρνει όσο το δυνατόν λιγότερες μνήμες από το δυσάρεστο συμβάν.

3.3 Καθαρισμός οικιών που διαμένουν άτομα αυξημένης φροντίδας

Εγκαταλελειμμένοι άνθρωποι, ηλικιωμένοι και άτομα με νοητικά προβλήματα, χρήζουν ιδιαίτερης και αυξημένης φροντίδας, κάτι το οποίο δυστυχώς, πολλές φορές δεν είναι πάντα εφικτό. Αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης, είναι η διαμόρφωση ενός επικίνδυνου περιβάλλοντος που απειλεί την ασφάλεια τόσο των ιδίων, όσο και των ανθρώπων που είναι δίπλα τους αλλά και των περιοίκων. Στην BEST CLEAN αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό, την απολύμανση, απόσμηση και την επαναφορά αυτών των χώρων στην αρχική τους κατάσταση, δημιουργώντας ένα βιώσιμο περιβάλλον που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής αυτών των συνανθρώπων μας.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό τζαμιών, γυάλινων επιφανειών αλλά και φωτοβολταϊκών πάνελ. Με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοποιώντας τη μεγάλη τεχνογνωσία μας ως προς την επιλογή των πλέον αποτελεσματικών καθαριστικών προϊόντων για κάθε εφαρμογή, σας χαρίζουμε ένα αποτέλεσμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Παράλληλα, διαθέτοντας ειδικά γερανοφόρα οχήματα, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πλύση και τον καθαρισμό τζαμιών ακόμη και σε ψηλά κτίρια.

Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αποτελεσματικότητας, το βιολογικό καθαρισμό επίπλων, την αφαίρεση λεκέδων, την εξάλειψη οσμών αλλά και την απαλλαγή σας από όλους εκείνους του βλαβερούς μικροοργανισμούς (ακάρεα κτλ.) που αρέσκονται στο να συμβιώνουν μαζί σας, απειλώντας την υγεία σας. Απομακρύνουμε αποτελεσματικά κάθε επίμονο λεκέ από όλων των ειδών τις ταπετσαρίες (ύφασμα, δερματίνη, δέρμα), αναζωογονώντας σε βάθος τα έπιπλά σας (καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες κτλ).

Ένας σωστός καθαρισμός δεν αποτελεί μόνο αισθητική ανάγκη αλλά σχετίζεται άμεσα με την έννοια της λειτουργικότητας, ιδιαιτέρως όταν αναφερόμαστε σε καθαρισμούς μηχανημάτων και οχημάτων. Στην BEST CLEAN φροντίζουμε για τον καθαρισμό κάθε είδους οχημάτων, μηχανημάτων και σκαφών, χαρίζοντάς τους έτη ζωής που αποτυπώνεται εκτός από την εμφάνισή τους, στη λειτουργικότητά τους και στην προστασία τους από την καταπόνηση του χρόνου.

Ρύποι, βρωμιές και εξωτερικές συνθήκες πλήττουν όχι μόνο την εικόνα αλλά την αντοχή των υλικών της πρόσοψης των κτιρίων. Το αποτέλεσμα φαντάζει ακόμη χειρότερο, όταν τα κτίρια αυτά, αφορούν επαγγελματικούς χώρους. Εμείς, θα επαναφέρουμε την εικόνα του κτιρίου σας, στην πρότερη κατάστασή της, προστατεύοντας παράλληλα όλα τα δομικά στοιχεία του από τις διαβρώσεις που προκαλούν οι εξωτερικοί παράγοντες που το πλήττουν καθημερινά.
Εξασφαλίστε καλύτερη ενεργειακή απόδοση, ασφάλεια και ένα εσωτερικό περιβάλλον απαλλαγμένο από ρύπους και καπνιά, εμπιστευόμενοι τις υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρουμε για τα τζάκια και τις καπνοδόχους. Απολαύστε τη θαλπωρή του αγαπημένου σας θερμαντικού μέσου με ασφάλεια, θωρακίζοντας κάθε πιθανό κίνδυνο ανάφλεξης!
Το γκράφιτι μπορεί να αποτελεί τέχνη αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο τοίχος του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, πρέπει να παίζει το ρόλο του καμβά! Χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, θα απαλλάξουμε τις εξωτερικές επιφάνειες του κτιρίου σας από ενοχλητικά γκράφιτι, μπογιές και μουντζούρες που χαλούν την αισθητική σας και την εικόνα του κτιρίου σας, ακόμη και από τις πλέον δύσκολες επιφάνειες όπως τα πολύτιμα μάρμαρά σας!
Οι εργασίες για την ανακαίνιση του χώρου σας ολοκληρώθηκαν και τώρα εσείς καλείστε να διαχειριστείτε το βομβαρδισμένο τοπίο που αφήνει πίσω του το συνεργείο. Μην ανησυχείτε. Θα το κάνουμε εμείς για εσάς ακόμη και εντός 1 ημέρας, με πλήρη καθαρισμό των χώρων σας και με όλα τα έπιπλα στην αρχική τους θέση!
Ο συνεπής και αποτελεσματικός καθαρισμός κάθε δεξαμενής νερού, αποτελεί μία εργασία ζωτικής σημασίας για την ποιότητα του προς κατανάλωση νερού. Στην BEST CLEAN έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε πως μετά από κάθε καθαρισμό, η δεξαμενή σας θα είναι απαλλαγμένη από κινδύνους βιολογικής επιμόλυνσης, άλατα και συσσωρευμένης ιλύς.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Ξεκάθαρη επιλογή…

Σύγχρονα και πιστοποιημένα μέσα απολύμανσης

Εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού

Χρήση καθαριστικών προϊόντων φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Μεγάλη εμπειρία σε έργα καθαρισμού μεγάλης κλίμακας

Ταυτόχρονη υποστήριξη και με υπηρεσίες απολύμανσης

Ταχύτατη ανταπόκριση και συνέπεια, σε κάθε σας ανάγκη

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας

Λεωφ. Γ. Παπανδρέου & Ορτανσίας 1, Χαλκίδα, 34132

Το μήνυμά σας θα απαντηθεί το συντομότερο δυνατόν από το αρμόδιο τμήμα.