bestpest_logo

BEST PEST CONTROL

Εξασφαλίζουμε σε κάθε χώρο, κορυφαίες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Ζήστε και εργαστείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις, σε ένα περιβάλλον που σας αξίζει!

Νιώστε σίγουροι και ασφαλείς για την υγιεινή του χώρους σας, με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας που σας προσφέρει η BEST PEST CONTROL. Ακολουθώντας ένα καινοτόμο πλαίσιο εξυπηρέτησης και συνδυάζοντας τη δυναμική των εξειδικευμένων όμορων εταιρειών, BEST CLEAN και BEST CLEAN SYSTEMS, κάθε πελάτης μας απολαμβάνει ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών!

Στην BEST PEST CONTROL διαχειριζόμαστε με αμεσότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, κάθε ζήτημα υγιεινής ή πρόβλημα, που διαταράσσει και απειλεί ένα οικιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Οι υπηρεσίες μας, απευθύνονται σε ιδιώτες, επαγγελματίες και φορείς του δημοσίου, καλύπτοντας τις ανάγκες οικιών, πολυκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κρατικών κτιρίων αλλά και δημοτικών χώρων και εγκαταστάσεων.

Συνδυάζοντας αποκλειστικά καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο προϊόντα και έχοντας επενδύσει σε υποδομές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε από τις πιο απλές οικιακές ανάγκες έως τις πλέον εξειδικευμένες που απαιτούν οι βιομηχανικοί χώροι.

Με 24ωρη υποστήριξη και τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε έκτακτες ανάγκες απολύμανσης (Covid), τη δωρεάν εκτίμηση προβλημάτων και τα ανταγωνιστικά οικονομικά πακέτα σε ιδιαιτέρως απαιτητικά έργα με αναγκαίες επαναλαμβανόμενες εφαρμογές, η BEST PEST CONTROL είναι εδώ, για να σας δώσει τις εξειδικευμένες λύσεις που απαιτεί η υγιεινή του χώρου σας.

*Η εταιρεία Best Pest Control φέρει άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ/REG.No: 185200,16718/16-11-2016).

Ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης για:

Οικίες

Πολυκατοικίες

Σχολικά κτίρια

Μηχανήματα & εξοπλισμό

Γραφεία

Καταστήματα

Δήμους

Οχήματα & σκάφη

Ξενοδοχεία

Βιοτεχνίες

Βιομηχανίες

Ειδικές εφαρμογές

Απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία

Απολαύστε ένα ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι και την εργασία σας, απαλλαγμένο από μύκητες, μικρόβια, ιούς αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να απειλήσει την υγεία σας, την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων και των συνεργατών σας. Με ειδικές εφαρμογές ανάλογα με τον εκάστοτε χώρο και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, σας παραδίδουμε ένα περιβάλλον όπου η υγιεινή, η φρεσκάδα και το αίσθημα ασφάλειας, κυριαρχούν!
Η δυναμική της BEST PEST CONTROL, της επιτρέπει να ανταποκριθεί σε μία σειρά ιδιαιτέρως απαιτητικών εργασιών, σε δύσκολα περιβάλλοντα και για τις οποίες απαιτείται υψηλή τεχνογνωσία και εξειδικευμένος εξοπλισμός (εφαρμογές Fogger κτλ.). Ακολουθώντας και εφαρμόζοντας στο έπακρο, όλα τα διεθνή πρότυπα ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών και του αποτελέσματος που θα σας παρέχουμε, καλύπτουμε κάθε ανάγκη για:
  • Απολύμανση πλοίων
  • Απολύμανση ψηλών κτιρίων
  • Απολύμανση μηχανημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού
  • Απολύμανση οχημάτων
  • Απολύμανση δεξαμενών νερού
Το πρόβλημα των εντόμων, φτερωτών και μη, χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς εκτός από ενοχλητικό και αντιαισθητικό, η παρουσία εντόμων εγκυμονεί και μία σειρά κινδύνων για την υγεία σας. Στην BEST PEST CONTROL, σας απαλλάσσουμε από κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, σκόρους, τερμίτες, ζιζάνια, μύγες και κουνούπια, σε εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλοντα. Παράλληλα, μέσα από σύγχρονες πρακτικές απώθησης, κρατάμε μακριά σας, όχι μόνο όλα τα παραπάνω αλλά και πάσης φύσεως ερπετά, πτηνά κτλ.
Απαλλαγείτε αποτελεσματικά από κάθε είδους τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι κτλ.), που παρασιτούν εις βάρος σας, επιμολύνοντας το περιβάλλον της οικίας αλλά και της επιχείρησής σας. Η παρουσία τέτοιων ενοχλητικών επισκεπτών εκτός από επικίνδυνη για την υγεία σας, είναι και ιδιαιτέρως κοστοβόρα, κυρίως για επιχειρήσεις με αποθήκες, μηχανήματα και υποδομές, οι οποίες μπορεί να πληγούν καίρια από την παρουσία των τρωκτικών. Στην BEST PEST CONTROL έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τους τρόπους, να σας απαλλάξουμε αλλά και να σας θωρακίσουμε έναντι τέτοιων κινδύνων.

ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ

Για την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον τομέα των απολυμάνσεων.

Για τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας και την ολική υποστήριξη που παρέχουν σε κάθε πελάτη μας.

Για τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που μειώνει το χρόνο παραμονής μας στο χώρο σας και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας!

Για την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων που ελαχιστοποιούν τον αριθμό των εφαρμογών που χρειάζονται, σε ιδιαιτέρως απαιτητικές περιπτώσεις.

Για την 24ωρη υποστήριξή μας σε οτιδήποτε και αν χρειαστείτε.

Για τις άμεσες υπηρεσίες απολύμανσης που απαιτούνται σε έκτακτες περιπτώσεις, π.χ. Covid.

Για τη δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε!

Για την άμεση συνεργασία των όμορων εταιρειών της BPG, μέσω των οποίων απολαμβάνετε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά και προνομιακά πακέτα τιμών!

Για το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης που αισθάνεστε κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας

Λεωφ. Γ. Παπανδρέου & Ορτανσίας 1, Χαλκίδα, 34132

Το μήνυμά σας θα απαντηθεί το συντομότερο δυνατόν από το αρμόδιο τμήμα.