Απαλλαγείτε από κάθε ενοχλητικό και απρόσκλητο επισκέπτη, με προϊόντα επιβεβαιωμένης αποτελεσματικότητας. Στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε όλες τις ενδεδειγμένες επιλογές για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος που σας απασχολεί. Παράλληλα, το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να μοιραστεί μαζί σας, πολύτιμες συμβουλές και λύσεις για την ασφαλή εφαρμογή κάθε προϊόντος.
Είμαστε το δυνατό χαρτί και στον τομέα των χαρτικών με μοναδικές προτάσεις για οικονομία και ποιότητα σε χαρτιά κουζίνας, χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες & χαρτομάντιλα, σουπλά, τραπεζομάντηλα αλλά και χαρτιά εκτύπωσης. Καλύψτε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τις οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες σας, μέσα από συμφέρουσες και επιλεγμένης ποιότητας προτάσεις, σε χαρτικά για κάθε χρήση!
Διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία σε είδη συσκευασίας και αναλώσιμα, καλύπτοντας από μία απλή οικιακή ανάγκη, μέχρι την πλήρωση κάθε επιχείρησης από το χώρο της εστίασης ή της τροφοδοσίας (καφέ, εστιατόρια, κρεοπωλεία κτλ.) με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα που χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία της. Με δυναμική που μπορεί να υποστηρίξει με συνέπεια ακόμη και τις αυξημένες ανάγκες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, στην BEST CLEAN SYSTEMS θα βρείτε αναλώσιμα εστίασης, συσκευασίες τροφίμων, κουτιά αποθήκευσης, τσάντες δώρου αλλά και οτιδήποτε άλλο απαιτεί ένα επιτυχημένο αμπαλάζ.
Υποστηρίζουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης για υγιεινή και καθαριότητα αναλαμβάνοντας την επιλογή, τη διάταξη και την εγκατάσταση, των πλέον καινοτόμων συστημάτων. Εξασφαλίστε με απρόσκοπτο τρόπο, τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες που μειώνουν τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησής σας, επιταχύνουν τους ρυθμούς της εργασίας σας και αποτυπώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, τη σύγχρονη φιλοσοφία που διέπει τη δουλειά σας, σε όλες τις εκφάνσεις της!
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές μηχανημάτων καθαρισμού, στην BEST CLEAN SYSTEMS θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια, επαγγελματισμό και ειλικρίνεια, στην ιδανική επιλογή για την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών σας. Ατμοκαθαριστές, ηλεκτρικές σκούπες, σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα, αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος των επιλογών που σας προσφέρουμε, με παράλληλη υποστήριξη σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ και αναλώσιμα.
Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα σε προϊόντα ατομικής προστασίας ακόμη και για τους πλέον εξειδικευμένους κλάδους εργασίας. Είδη ρουχισμού, καλύμματα, μάσκες προστασίας, ποδιές, γάντια, υποδήματα και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για μία ασφαλή εργασία σε όλα τα επίπεδα, είναι εδώ, μέσα από τις ποιοτικότερες επιλογές σε αξιόπιστα και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, προϊόντα!
Από μια απλή σκούπα ή ένα μεγάλο κάδο για τα απορρίμματα της αυλής σας και από ένα πατάκι εισόδου έως ένα ειδικό σφουγγάρι για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, έχουμε τα πάντα. Καλύψτε εύκολα και οικονομικά, κάθε ανάγκη σας σε εργαλεία, εξοπλισμό και αξεσουάρ καθαρισμού για το σπίτι, το γραφείο, την αυλή, το αυτοκίνητο!
Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, τις επιτακτικές ανάγκες καθαριότητας και υγιεινής που επιβάλλεται να έχει ένας επαγγελματικός χώρος και ιδιαιτέρως όταν αυτός σχετίζεται με την εστίαση και την τροφοδοσία. Σε αυτές τις ανάγκες απαντάμε με εξειδικευμένα προϊόντα που είναι ικανά να αντεπεξέλθουν και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις, επιτυγχάνοντας μοναδικά αποτελέσματα καθαρισμού και απολύμανσης με λιγότερη προσπάθεια και ακόμη λιγότερες εφαρμογές, εξασφαλίζοντάς σας, μέγιστη οικονομία!
Ό,τι απαιτείται για τις καθημερινές ανάγκες της καθαριότητας και της απολύμανσης του χώρου σας. Ανακαλύψτε μέσα από μία τεράστια ποικιλία σε απορρυπαντικά, καθαριστικά, γενικά είδη καθαρισμού και εξοπλισμό, τις πλέον συμφέρουσες λύσεις και επιλογές! Προϊόντα που σέβονται, εκτός από το περιβάλλον και τον άνθρωπο, την ανάγκη κάθε πελάτη που εμπιστεύεται την BEST CLEAN SYSTEMS για καθαριότητα στο χώρο που ζει, που εργάζεται και που μοιράζεται με άλλους.