Απαλλαγείτε αποτελεσματικά από κάθε είδους τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι κτλ.), που παρασιτούν εις βάρος σας, επιμολύνοντας το περιβάλλον της οικίας αλλά και της επιχείρησής σας. Η παρουσία τέτοιων ενοχλητικών επισκεπτών εκτός από επικίνδυνη για την υγεία σας, είναι και ιδιαιτέρως κοστοβόρα, κυρίως για επιχειρήσεις με αποθήκες, μηχανήματα και υποδομές, οι οποίες μπορεί να πληγούν καίρια από την παρουσία των τρωκτικών. Στην BEST PEST CONTROL έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τους τρόπους, να σας απαλλάξουμε αλλά και να σας θωρακίσουμε έναντι τέτοιων κινδύνων.
Το πρόβλημα των εντόμων, φτερωτών και μη, χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς εκτός από ενοχλητικό και αντιαισθητικό, η παρουσία εντόμων εγκυμονεί και μία σειρά κινδύνων για την υγεία σας. Στην BEST PEST CONTROL, σας απαλλάσσουμε από κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, σκόρους, τερμίτες, ζιζάνια, μύγες και κουνούπια, σε εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλοντα. Παράλληλα, μέσα από σύγχρονες πρακτικές απώθησης, κρατάμε μακριά σας, όχι μόνο όλα τα παραπάνω αλλά και πάσης φύσεως ερπετά, πτηνά κτλ.
Η δυναμική της BEST PEST CONTROL, της επιτρέπει να ανταποκριθεί σε μία σειρά ιδιαιτέρως απαιτητικών εργασιών, σε δύσκολα περιβάλλοντα και για τις οποίες απαιτείται υψηλή τεχνογνωσία και εξειδικευμένος εξοπλισμός (εφαρμογές Fogger κτλ.). Ακολουθώντας και εφαρμόζοντας στο έπακρο, όλα τα διεθνή πρότυπα ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών και του αποτελέσματος που θα σας παρέχουμε, καλύπτουμε κάθε ανάγκη για:
  • Απολύμανση πλοίων
  • Απολύμανση ψηλών κτιρίων
  • Απολύμανση μηχανημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού
  • Απολύμανση οχημάτων
  • Απολύμανση δεξαμενών νερού
Απολαύστε ένα ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι και την εργασία σας, απαλλαγμένο από μύκητες, μικρόβια, ιούς αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να απειλήσει την υγεία σας, την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων και των συνεργατών σας. Με ειδικές εφαρμογές ανάλογα με τον εκάστοτε χώρο και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, σας παραδίδουμε ένα περιβάλλον όπου η υγιεινή, η φρεσκάδα και το αίσθημα ασφάλειας, κυριαρχούν!